Г#вномети розгорнуті у мій бік. Макаревич перерахував, якими фейками про нього «годують» росіян

Макаревич: Нічого нового, давно живемо
фото з відкритих джерел

Макаревич пояснив, що, складаючи фейки, російська преса користується перевіреним гебешним методом

Лідер російської групи «Машина времени» Андрій Макаревич, якого в РФ визнали «іноагентом», перерахував брехню на свою адресу, що розповсюджується ЗМІ в Росії.

«Говномети рідної країни були вкотре розгорнуті в мій бік. Таке траплялося і раніше, але зазвичай канонада стихала днів через 8-10 – споживачеві цього товару ставало нецікаво про те саме, і виникала нова мета. Тепер же (одинадцятий місяць! щодня!) гугл радує мене новими шедеврами.

Немає межі фантазії професіоналів! Якщо коротко, то:

  • я помер,
  • я заарештований в Ізраїлі,
  • на мій будинок напали,
  • я жебракую,
  • на мої концерти ніхто не ходить,
  • я заробляю на своїх концертах шалені гроші,
  • у Росії у мене відбирають будинок, нагороди, звання,
  • я заборгував країні мільйони,
  • я збираюся виступати в Росії за немислимі гонорари, і т.д. і т.п.

Це старий, перевірений гебешний метод – «метод тухлого оселедчика»: складай будь-яке марення, чим гірше, тим краще – запашок все одно залишиться. Я не скаржусь (як напишуть завтра) – мені просто дико цікаво: задарма таке гівно не ллється. Тобто майже рік поважні автори щодня одержують за свої випорожнення гонорари. То скільки ж вони на мені заробили? Де моя частка? Я можу підкидати сюжети! А то ви повторюєтеся. Дорога країно! Невже тобі більше нема куди подіти гроші? Я навіть знаю, куди», – написав Макаревич.

Раніше «Главком» писав, що Алла Пугачова, яка, як і Макаревич з родиною, нині мешкає в Ізраїлі, виступила з новою заявою та довела росіян до сказу.

Пугачова показала розкішний вигляд із вікна її будинку в Ізраїлі: сонце та багато мальовничої зелені. «Мене багато хто питає, яким чином я виношу замовне цькування нашої родини, як? А ось так. Грудневе небо над Землею Обітованою. Дивлюся на небо і кажу: «Господи! Пробач цих жалюгідних продажних тварюк, лицемірів і брехунів, бо не знають вони що творять». Ось і все», – висловилася Алла Борисівна на адресу злостивців.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: