Галкін на концерті у Вільнюсі потролив пропагандистку Симоньян дошкульним анекдотом

Журналісти опублікували один із жартів Галкіна, адресований Маргариті Симоньян
фото з відкритих джерел

Російські ЗМІ нарікають, що Максим Галкін «дозволяє собі образливі шпильки у бік громадян Росії»

Російський артист Максим Галкін, який відкрито виступає проти війти в Україні, залишивши Росію, багато гастролює з виступами по Європі. Нині артист дає концерти в Литві, на яких, як жаліються російські ЗМІ, «дозволяє собі образливі шпильки у бік громадян Росії».

Максим Галкін, який визнаний у Росії іноземним агентом, у рамках гастрольного туру виступив у Вільнюсі. «Гуморист у черговий дозволяв собі образливі жарти у бік російської влади, зокрема, висміяв і Володимира Путіна. Далі він намагався розлучитися публіку анекдотами латвійською мовою. Не обійшлося від іноземного агента Галкіна і без уїдливих шпильок на адресу відомих російських кореспондентів: Ольги Скабеєвої, Маргарити Симоньян, Тиграна Кеосаяна, Володимира Соловйова», - повідомляє російська преса.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Максим Галкин (@maxgalkinru)

Журналісти опублікували один із жартів іноагента Максима Галкіна, адресований Маргариті Симоньян: «Якщо Симоньян у лісі вкусить гадюка, то вона через дві години помре. А Симоньян піде далі».

Галкін жартував і на литовські теми. Він нагадав про родинні зв'язки з Литвою, мовляв, звідси родом його «старша дочка», маючи на увазі Христину Орбакайте. «Коли довелося покинути Росію, обговорював два напрями: Ізраїль, тому що я єврей по матері, і Литву, тому що звідси родом моя «старшенька», – пожартував Галкін.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: