Тарабарова розплакалась, розповідаючи про фінансову скруту: Ми продаємо будинок

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Співачка заявила, що шукатимуть з чоловіком шукати людину, яка «в класні руки забере те, що ми викохали»

Співачка Світлана Тарабарова розповіла про фінансові проблеми, які нині переживає її родина. Артистка каже, що живе в селі Дмитрівка під Києвом, де через ракетні обстріли половина будинків «поранені»: в когось дах, в кого – вікна, в когось – зруйнований поверх, а є й такі, хто тратив все житло. «Нам пощастило – наш будинок цілий», – каже Тарабарова. Але є інші проблеми: житло Тарабарової – в кредиті.

«Слава богу, у нас не з банком підписаний кредит, а з забудовником. Нам пощастило, пів року на нас ніхто не тиснув, власник містечка розумів, що моя робота, мій бізнес повністю помер, так би мовити. Шоубізнес помер 24-го лютого, він лише на благодійних засадах для всіх абсолютно артистів. Якщо хтось каже, що там він заробляє якісь мільйони доларів – не  вірте в це. Так, десь там щось проскакує, але не у багатьох. В нас роботи поки що за гроші не було», – розповіла артистка в інтерв'ю Славі Дьоміну.

«Останній місяць ми живемо дуже важко: нам потрібно віддавати, а ми не знаємо, де взяти ці гроші. І прийняли рішення, що будемо продавати будинок. Це просто речі, до них не можна прив'язуватися. Просто, що робити? Тому будемо шукати людину, яка в класні руки забере те, що ми викохали», – розплакалася Тарабарова.

До слова, фінансові проблеми артистки настільки великі, що вона навіть немає змогу платити за дитячий садочок сина. Тож нині їй допомагає це робити хрещений батько Івана.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: