Російський блогер Некоглай зняв пародію на солдата-окупанта в окопі

фото з відкритих джерел

Блогер видалив відео, однак ролик встиг розлетітися мережею

Російський блогер Некоглай зняв пародію на солдата-окупанта і тепер відомого стрімера звинувачують в тому, що «знущається з солдата армії Росії».

Блогер Некоглай виклав свою версію відео про російського солдата, котрий, перебуваючи в окопі та під обстрілом, відкидав бомби, які скидали на нього з коптера. Некоглай повторив його трюк – тільки перебуваючи вдома та на килимі. Ролик він супроводжував піснею Rasputin, під яку в ТікТоку зазвичай публікують відео про «крутих росіян». Пізніше блогер все ж таки вирішив видалити відео. Про це повідомляє телеграм-канал База.

Проте ролик встиг розлетітися мережею. Російський депутат Олексій Свалов звернувся до генпрокурора РФ Ігоря Краснова з проханням перевірити відеоматеріал, знятий блогером Некоглаєм. За словами Свалова, в інтернеті почало поширюватися відео, в якому блогер Некоглай «знущається з солдата армії Росії». «Шановний Ігор Вікторович, прошу провести перевірку щодо порушення законодавства», – на повному серйозі пише у зверненні депутат до генпрокурора Росії.

Некоглай – російськомовний стрімер, хіп-хоп-виконавець та відеоблогер. У грудні 2021 року блогер посів дев'яте місце у рейтингу найпопулярніших стримерів світу.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: