Принц Вільям з дружиною Кейт Міддлтон стали доставниками піци

фото з відкритих джерел

Власник закладу був просто у захваті

Принц і принцеса Уельські зустрілися з рятувальною командою Central Beacons Mountain Rescue Team. Щодня працівники ризикують своїм життям, допомагаючи забезпечити безпеку пішоходів та альпіністів на прилеглій гірській гряді.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от 🇹🇷/🇬🇧 (@katemiddletonfanss)

Після участі у спуску по мотузці, вправ з надання медичної допомоги та демонстрації роботи пошуково-рятувального собаки, королівське подружжя попрямувало до регбійного клубу Dowlais, щоб зустрітися з членами місцевої спільноти та перекусити у піцерії Little Dragon. Подружжя замовило аж 22 піци: вони взяли пепероні, маргариту, курку барбекю і піцу з козячим сиром, якими вони потім поділилися з рятувальниками в Даулі.

Власник закладу був просто у захваті: «Принцеса запитала, чи ми робимо власне тісто, і сказала, що вони люблять готувати піцу зі своїми дітьми. Приготування піци для майбутніх короля та королеви – це щось нереальне. Принц Вільям сказав, що чув про нас, що вражає. Люди приїжджають здалеку через якість їжі та асортимент», – сказав Пітер Морріс, власник піцерії Little Dragon, який обслуговував пару разом із колегою.

Читайте також: Колишня дружина олігарха Ярославського показала, як і де живе після розлучення

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: