Дивні заборони: чому королівським особам не можна знімати пальто на публіці

фото з відкритих джерел

Зірковий стиліст розкриває секрети мешканців Букінгемського палацу

Існує безліч правил, яким має підкорятися британська королівська родина. Так, наприклад, жінкам із родини Вінзорів заборонено знімати пальто чи інший верхній одяг на публіці.

Про це досить незвичайне правило розповіла зірковий стиліст Міранда Холдер. Вважається непристойним, коли жінка з королівського дому знімає пальто та поправляє його на публіці. Тому, одягнувши його, вона має залишатися у ньому весь час. «Це, звичайно, ще більше тисне на стилістів, оскільки вони мають переконатися, що пальто комфортне і не надто важке», – розповіла модний експерт журналу OK!

У королівської родини існують інші цікаві, а часом і дивні правила, пов'язані з одягом і зовнішнім виглядом. Так, наприклад, чорний колір призначений тільки для жалоби, і вважається моветоном, якщо хтось із королівської родини з'являється у ньому на світському заході. Втім, ця заборона поступово сходить нанівець, оскільки її неодноразово порушували принцеса Уельська та інші Віндзори.

Крім того, заборонений яскравий манікюр або надто довгі нігті. Жінкам рекомендується користуватися лаком нейтральних відтінків або прозорим покриттям. Також вважають, що під заборону потрапляють темні колготки. Хоча і це правило вже не раз встигли порушити титуловані жінки.

Що стосується правил для чоловіків, мабуть, найбільше запам'ятовується пов'язане із забороною на штани для хлопчиків до 8 років. Це, за словами модних експертів, показник приналежності до вищого британського стану. І тому юні Віндзори бігають в шортах навіть за холодної погоди, що часом викликає засудження публіки.

Читайте також: Настя Каменських виклала в соцмережу фото з лікарні

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: