Високе становище. Якого зросту члени британської королівської сім'ї: ви здивуєтеся

Принцеса Діана була одного зросту з чоловіком і це позначилося на вимогах до її зовнішнього вигляду

Навіть шанувальники королівської британської родини, мало звертали увагу на те, чому в шлюбі з Чарльзом Діані було дозволено менше, ніж Каміллі. Виявляється, через зріст.

Принцеса Діана була одного зросту з чоловіком і це позначилося на вимогах до її зовнішнього вигляду. Зріст леді Ді складав 178 сантиметрів. Рівно того ж зросту і її чоловік. На жаль, для Діани це стало джерелом обмежень. Згідно зі статистикою, середній зріст серед британок становить приблизно 160 сантиметрів. Невістки Діани вищі за середній показник, але нижче за покійну свекруху: Кейт має зріст 175 сантиметрів, Меган – 168. Королева Камілла знаходиться посередині – її зріст приблизно 173 сантиметри, вона нижча за свого чоловіка.

А ось сини Чарльза вищі за нього. Принци Вільям виріс до 191 сантиметра, Гаррі – до 186, обидва явно успадкували гени матері, і тепер їм не доводиться турбуватися про те, щоб на фотографіях виглядати більш статними, ніж їхньому батькові. Втім, можливо, онуки пішли у принца Філіпа, чий зріст становить 183 сантиметри. Рівно ті ж показники у їхніх з королевою середнього сина принца Ендрю та молодшого принца Едварда.

Королева Єлизавета при цьому була середнього зросту – приблизно 163 сантиметри. Вона була вищою за свою сестру принцесу Маргарет на вісім сантиметрів і на шість – їх мами Єлизавети Боуз-Лайон. А ось єдина дочка Її Величності принцеса Анна трохи вища за покійну матір – її зріст 167 сантиметрів.

Читайте також: Кейт Міддлтон грубо порушила королівський протокол та захопила британців

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: