«Поплював» трішки, і нормально. Віталіна Біблів поділилася бюджетним способом подолання стресу

Біблів: Мені дуже допомагає театр, бо зі сльозами виходить негативна енергія
Фото: Новий канал

Відома акторка поділилася лайфхаками, які допомагають їй відволіктися від тривожних думок

У перші дні повномасштабного вторгнення Росії в Україну виконавиця однієї з головних ролей у серіалі «Будиночок на щастя», який показує Новий канал, Віталіна Біблів прийняла рішення нікуди не виїжджати, а залишитись вдома – у селі Чайки, що поблизу Києва. Зірка розповідає, що знаходилася на першій лінії фронту, тож було дуже важко і страшно. Завдяки такому досвіду Віталіна знайшла спосіб справлятись зі стресом і тривожністю.

«Я дуже багато пережила на початку бойових дій. Тому навчилася максимально контролювати свої емоції. Зрозуміла, що вони накопичуються. Але мені в цьому сенсі дуже допомагає театр. Пропрацьовую там усі болі й страхи. Умовно кажучи, я плачу. Зі сльозами виходить негативна енергія, – розповідає Біблів за лаштунками шоу «єПитання». – Якщо люди мають можливість, то вони можуть прийти в театр, подивитися виставу і теж поплакати. Чи ж, навпаки, посміятися, переключитися. Кожному допомагає різне. Хтось співає, хтось вишиває чи малює картини, хтось читає книжки. Або ж просто обіймає близьку людину. Знайдіть те, що справді відволікає».

Точно не працює для Віталіни Біблів спосіб «заїдання стресу смаколиками». Але й тут є вийняток: «Я – «м’ясна» людина, тому солодке мені, в принципі, не допомагає. А от погризти снеки – клас. Дешево й сердито – це насіння. У громадських місцях ти його не полузаєш, але вдома чи в укритті – сів собі, «поплював» трішки, і нормально».

Читайте також: Стало відомо, де зараз перебуває Дан Балан, який жив та працював в Києві

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: