Стало відомо, де зараз перебуває Дан Балан, який жив та працював у Києві

Дан Балан та Тіна Кароль, у яких нібито був роман, а згодом виявилося, що ця лавсторі придумана
фото з відкритих джерел

Після 24 лютого співак практично не з'являється в публічному просторі

Відомий молдовський співак та екстренер дев'ятого й десятого сезонів проєкту «Голос країни» на «1+1» Дан Балан до вторгнення РФ жив і працював у Києві, але після 24 лютого практично не з'являється в публічному просторі.

В березні 2022 року румунське видання Pagina de Media з посиланням на коментар керівниці румунського нацвідбору на «Євробачення 2022» Юліани Марчук повідомило, що на момент повномасштабного вторгнення РФ в Україну співак знаходився в Києві. Він намагався вилетіти до Румунії, де в нього на 5 березня було заплановано участь у національному відборі на «Євробачення 2023» – Балана оголосили ведучим цього заходу – але через припинення авіасполучення не зміг цього зробити.

Згодом мама співака Людмила Балан заявила, що «ближче до кінця лютого» її син покинув Україну і виїхав до них у Молдову. Вона наголосила, що сам співак «вважав за краще не афішувати» те, як йому це вдалося. Про це повідомляє інтернет-видання «Гордон». Румунське видання Viva! писало, що з Молдови Балан переїхав до Туреччини.

В кінці серпня Дан Балан уперше після паузи з'явився в мережі заради прем'єри своєї нової пісні Printre Culori («Серед квітів»), яку заспівав румунською мовою. Раніше ця композиція під назвою «Любовь, как в песнях» звучала російською мовою – прем'єра цього треку відбулася в листопаді 2021 року, але після появи варіанта румунською російськомовний трек видалили. Зараз на сторінці артиста в Instagram у шапці профілю написано фразу англійською мовою: «Give Peace a Chance», – але сам він і далі зберігає мовчання.

Читайте також: Осадча припустила, що скоро за гратами опиниться відомий український режисер

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: