Оксана Муха зізналася, що захворіла на рак: Я готова розповісти про мій непростий рік

Оксана Муха
фото з відкритих джерел

 

Співачка поділилася, що це було настільки важко, що вона закрилася від світу та найближчих друзів

Переможниця телешоу «Голос країни-9» Оксана Муха вперше зізналася, що останній рік відчайдушно боролася з раком. Про це співачка написала на своїй сторінці в Фейсбук. Проте який саме орган зачепило онкозахворювання, жінка не розповіла.

Співачка поділилася, що це було настільки важко, що вона закрилася від світу, від найближчих друзів. І весь цей час шукала в собі сили для боротьби. Артистка пише, що злилась на себе, що мало часу провела з сином та мало дбало про себе. «Зараз я готова розповісти про мій непростий рік. Мій біль. Готова, бо вважаю, що перемогла. Так гадаю, бо тепер знаю, як це – мати рак. Я пережила, мені переболіло, і тепер знаю, що перемогти – це реально, бо так має бути. Я мушу жити, бо люблю! Майже рік боролась за життя. Це був мій рак. Мій шлях»,  – повідомила Оксана Муха.

Артистка додала, що й думки не припускала, щоб скасувати концерти, тому навіть в часі терапій, вона давала виступи у грудні 2021-го у Львові, у січні-2022 – у Вінниці, Києві та Івано-Франківську, та в лютому-2022 у Празі. Найбільшим ударом для неї стала війна в Україні, яка забрала усі сили. Проте в час випробувань вона зустріла своє кохання – художника Миколу: «Безвихідь. Дикий біль, бо ти далеко, бо ти не можеш допомогти так, як би хотів… Мені дуже пощастило. За рік до хвороби доля подарувала мені Миколу. Він пройшов поруч всі 24/7 випробувань. Мій Ангел-Охоронець. І ви зараз бачите ще один мій портрет авторства Niko Strus Art&Design – «Я перемогла». Такою мене бачило небагато людей. Я повертаюсь. Трохи змінилась… Потребую відкритись знову».

Раніше Главком писав, що легендарна голівудська акторка Джей Фонда повіжлмила, що бореться з онкозахворюванням. 

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: