Петросян – це поганий тон. Названо причини грандіозного фіаско 76-річного коміка

Рашист Петросян
фото з відкритих джерел

Старого Петросяна викинули за борт

Нафталіновий російський гуморист Євген Петросян, який ще нещодавно заявляв, що готовий хоч зараз вирушити на фронт, а потім бігав по шпиталям, де розважав поранених рашистів несмішними жартами, схоже, «здувся» – його менеджмент не може продати квитки на виступи артиста.

Днями Петросян вирушив до Сочі, де виступав у рамках «Гуморини». Напередодні фестивалю 76-річний артист планував заразом і заробити, організувавши сольний концерт в Адлері. У соцмережах автор передачі «Сміхопанорама» зазивав на захід та анонсував нову програму. Проте мало хто оцінив старання. В результаті, було продано лише трохи більше чверті квитків.

«Петросян останніми роками перестав збирати взагалі десь зали. Щойно з'явилися Comedy club, люди перестали купувати квитки на Петросяна. Всі ці скандали, розлучення та весілля не принесли йому абсолютно нічого щодо зборів. Його гумор зараз нікому не потрібен. Серед гумористів вважається, що Петросян – це поганий тон. Знаєте, коли у КВК звучить поганий жарт, усі кажуть: «Фу, це як у Петросяна», – пояснює російський концертний промоутер Сергій Лавров.

На думку продюсера, аудиторія артиста складається з жінок похилого віку. Бабусі відвідують виступи коміка, щоб згадати минулі часи. До того ж, щороку інтерес до творчості зірки гумору згасає: «Я особисто був одного разу на його концерті та заснув. Після чого вирішив, що більше не піду ніколи у житті. Раніше гумор Євгена Вагановича був кумедним, оскільки нічого іншого не було».

Читайте також: 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: