Найєм, який втратив на фронті око, поділився неймовірними результатами операції

Найєм: Дякую рідним, друзям. Всім вам, хто підтримував і хто цькував
Фото: Громадське

Після поранення на фронті влітку 2022 року Масі Найєм втратив око

Відомий український адвокат і захисник України Масі Найєм, який з початком вторгнення став військослужбовцем, а після поранення на фронті влітку 2022 року втратив око, розповів про результати операції, яку йому зробили нещодавно. Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбук.

«Шість днів тому мені зробили операцію, – пише Масі Найєм. – Зі слизової оболонки ротової порожнини вирізали шматок і якимось дивним чином пересадили в те місце, де в мене було праве око. Всі ці дні постійна біль в голові. І щойно сів на ліжко, нахилив голову і дивився в підлогу. З правого ока капнула рідина і думав, що кров. Протер рукою, а рідина прозора. Подивився в дзеркало і бачу, що навколо ока ще трішки є рідини. Тобто операція пройшла успішно. Воно прижилось. Працює. Дякую рідним, друзям. Всім вам, хто підтримував і хто цькував. Щиро вам дякую, що маю можливість пережити ці прекрасні моменти». «Вперше після поранення капнула сльоза з правого ока», – додав військослужбовець.

Чоловік зізнається, що після поранення його життя дуже змінилося. І нині він хоче запам‘ятати висновок, який зробив: «Ніколи не відкладай зміни, якщо тобі щось не ок. Найкращому майбутньому час давати шанс прямо зараз. Без компромісів, особливо тих, що роблять тебе слабшим, – написав він. – Краще це запам'ятати через такі болючі уроки, ніж узагалі думати, що бути середнячком – це твоя доля».

Читайте також: Як живе знаменита одеська п’ятірня, яка виїхала з України під час вторгнення

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: