Українці бурхливо підтримали Масі Найєма, який показав обличчя після поранення

Масі Найєм лікувався тривалий період
фото з відкритих джерел

Сміливість та самоіронія викликала захоплення та повагу серед його підписників

Український адвокат і захисник України Масі Найєм втратив у бою око. Нещодавно він вперше з'явився на публіці без пов'язки. Чоловік став обличчям рекламної кампанії магазину ексклюзивного чоловічого одягу. Це викликало захоплення підписників.

Українці шалено підтримали Найєма на його сторінці в Facebook. Юрист розмістив фотографію, висловившись про свою зовнішність в іронічному контексті, без почуття жалості до самого себе.

Українці бурхливо підтримали Масі Найєма, який показав обличчя після поранення фото 1

«Красивішим я вже не буду! До речі, дуже подобається, як діти реагують на відсутність ока. Вони щиро розглядають, а двоє хлопчиків один одному казали: «Дивися, пірат», – підкреслив захисник афганського походження.

Сміливість і самоіронія викликала захоплення та повагу серед його підписників. Вони назвали Найєма красивим душею і серцем, а шрами споконвіку прикрашали справжніх чоловіків та воїнів.

Нагадаємо, що українському адвокату та військовому Масі Найєму, який дістав тяжке поранення на фронті, врятували життя в Дніпропетровській обласній клінічній лікарні ім. Мечникова.

Читайте також: Масі Найєм знявся у фотосесії для журналу Indposhiv

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: