Микиту Міхалкова переведено до реанімації

Міхалков скептично ставиться до існування коронавірусу
фото з відкритих джерел

Лікарі припускають, що здоров'я режисера підкосив COVID-19

Вчора ввечері стало відомо про те, що російского режисера та путініста Микиту Міхалкова було госпіталізовано. В лікарні, куди привезли ура-патріота, йому стало гірше.

Медперсонал вирішив перевезти Міхалкова в іншу лікарню. Спеціалізована бригада транспортувала хворого, а сьогодні стало відомо, що відомий пропагандист потрапив до реанімації. У нього виявили двосторонню полісегментарну пневмонію та інтоксикаційний синдром.

За деякими даними, Міхалков захворів за два дні до госпіталізації – вчора до симптомів застуди додалися задишка, кашель, висока температура та нудота. Швидку він викликав сам. Лікарі припускають, що здоров'я режисера підкосив COVID-19.

Міхалков, якому в жовтні 2022 року виповнилося 77 років, відомий ультраконсервативними та монархічними поглядами. Він скептично ставиться до існування коронавірусу і особливо до вакцинації від хвороби.

Минулої неділі, 1 січня, державний телеканал «Росія 24» з другої години ночі і майже добу показував у своєму ефірі програму «Бесогон» Міхалкова. Чому саме цей проєкт був обраний новорічним, не уточнювалося.

Читайте також: Охоронець президента у ТікТок збирає мільйони переглядів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: