Охоронець президента у ТікТок збирає мільйони переглядів

Донець постійно супроводжує Зеленського
фото з відкритих джерел

Сторінку Максима Донця ведуть прихильники бодігарда

Керівник служби безпеки президента Зеленського Максим Донець має тікток-сторінку, де збирає мільйони переглядів і захоплені коментарі.

Сторінку Максима Донця ведуть прихильники бодігарда. У соцмережі вони викладають відео-фрагменти роботи охорони президента.

Перше відео завантажене на початку жовтня 2022 року. Це – символічний ролик, на якому Максим плаває у Чорному морі, а коментатори, окрім «який ви гарний», пишуть про те, що він – «за президентом і в вогонь, і в воду». А наступне відео, опубліковане у той самий день – Кримський міст у вогні, пише видання VSN.

Донець закінчив Криворізький економічний інститут Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана. Нещодавно повинен був захищати дисертацію на здобуття ступеня кандидата юридичних наук. За деякими даними, у нього є дружина Наталія та син Матвій. У декларації за 2018 рік вказувалося, що свого житла у Максима немає, але є право на проживання у гуртожитку військової частини, а також у двох батьківських квартирах у Вишгороді (Київська область) площею 140 та 42 квадрати. Також повідомлялося, що у Дінця є машина 2011 року.

Раніше він був охоронцем Ігоря Коломойського та Ігоря Палиці, коли той працював головою Волинської обласної ради. Пізніше Коломойський заявив, що Донець не працював у нього на постійній основі.

Читайте також: Рогозін вже шантажує Галкіна, який проскандував «Героям слава»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: