Природа обділила. Блогерка-мільйонниця похизувалася пластикою, яку зробив їй чоловік

Нещодавно Саші Бо прилетіло за демонстрацію розкішного життя під час війни
фото з відкритих джерел

Саша Бо зважилася на цю операцію, щоб більше не збільшувати губи за допомогою косметологічних процедур

Блогер-мільйонниця Саша Бо на своїй сторінці у соцмережі зізналася, що зважилася ще одну пластичну операцію, яку зробив їй чоловік – Платон Тарнавський. Олександра в усіх можливих подробицях показала результат булхорна – пластики з поліпшення форми верхньої губи.

За словами блогерки, вона зважилася на цю операцію, щоб більше не збільшувати губи за допомогою косметологічних процедур.

«Що це за гіалуроновий вареник? Я цього не помічала, бо звикла до себе. Я завжди мріяла про пухкі губи, але природа мене цим обділила. Життя надто коротке, щоб не здійснювати свої мрії», – написала під одним з фото Олександра.

«Я повністю розчинила верхню губу колагеназою та гіалуронідазою, щоб більше ніколи не «надувати» її філером. І можете навіть не писати мені про якесь «прийняття себе». Бо у мене є по факту неприйняття своєї верхньої губи, і я зробила її такою, якою хотіла», – додала під іншою світлиною.

Нагадаємо, нещодавно блогерці-мільйонниці Саші Бо прилетіло за демонстрацію розкішного життя під час війни. Саша Бо поспішила виправдатися та заявила, що ті брендові речі, які демонструє своїм підписникам в соцмережі, вона отримує безкоштовно: «Jimmy Choo купила за знижкою, а Cartier купував чоловік. Я нічого дорогого собі за період війни не купила. Ні брендових сумок, ні взуття. Все це було куплено до. Мої підписники повинні розуміти, що все, що я показую, це я не витрачаю гроші щоразу і купую все підряд, така марнотратна, поки хтось не може собі продукти купити. Мені це надсилають для реклами, це моя робота. І потім я ці речі віддаю на благодійні розпродажі. Мої підписники на мене не зляться. Квартиру я купила до війни, машину два роки тому. Навіть дуже багаті люди зараз заощаджують».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: