Іспанська блогерка-мільйонниця померла в 20 років

Користувачі мережі висловлюють співчуття близьким Олени
Фото: Інстаграм Олени Уельви

Незадовго до смерті дівчина залишила зворушливе послання

20-річна іспанська блогерка Олена Уельва померла від раку. Незадовго до смерті вона залишила зворушливе послання.

Чотири роки тому Олені діагностували саркому Юінга. Весь цей час іспанська блогерка стійко боролася зі смертельним захворюванням. Уельва пішла з життя у мадридському хоспісі.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от ᴇʟᴇɴᴀ ʜᴜᴇʟᴠᴀ (@elenahuelva02)

Незважаючи на погане самопочуття Олена намагалася до останнього зберігати оптимізм. Буквально за кілька годин до смерті вона залишила в соцмережі зворушливе послання передплатникам: «Сьогодні прокинулася не у найкращому настрої, це не добре, дуже лякає. Це були дуже складні дні, все ускладнюється, але, як відомо, я сильніша. Хочу, щоб ви знали, що я вже давно перемогла».

Користувачі мережі висловлюють співчуття близьким Олени: «Наша сильна дівчинка, тебе так не вистачатиме!»; «Сподіваюся, в іншому світі тобі буде краще!»; «Моя принцеса-воїн, зустріч з тобою, спілкування з твоєю мамою було найкращим, що сталося зі мною у 2022 році. Ти прийшла до цього життя, щоб дати нам нескінченний урок життя. Ти знаєш, що я тебе так люблю. Ти виграла, принцеса!».

Останні два роки Уельва цілодобово перебувала в лікарні. Лікарі зробили виняток лише на Різдво, яке їхня пацієнтка змогла провести вдома з батьками та старшою сестрою. Перед смертю Уельва ділилася з передплатниками, що з кожним днем стає все важче. Погіршення стану сильно її лякало, але вона продовжувала мотивувати онкохворих людей.

На сторінку Олени в Інстаграм підписано близько мільйона людей. Дівчина розповідала про боротьбу з недугою та мотивувала інших людей, які зіткнулися з такою самою проблемою, не здаватися. «Давайте не залишати речі на потім, насолоджуватися, жити, їсти, виконувати мрії, любити, обіймати, жити зараз. Ви знаєте, що в понеділок я почала нову хіміотерапію, яка змусила мене того ж дня дуже хворіти, але маю сказати, що ефект є непоганий», – ділилася Олена ще на початку листопада.

Читайте також: Валюха зі «Сватів» дала про себе знати після розмов про таємниче зникнення

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: