Чернігівчанка народила хлопчика вагою майже 5 кілограмів: дитячі речі – малі

фото з відкритих джерел

Тетяна каже, що викормила такого богатиря на цитрусових та овочах

Жителька містечка Семенівка Чернігівської області народила сина вагою чотири кілограми 940 грамів. 60 сантиметрів зросту. Зазвичай такими малюки стають у два-три місяці.

«Старший син був теж нівроку – чотири кілограми 220 грамів, – розповідає жінка в інтерв’ю чернігівському порталу gorod.cn.uа. – Першу вагітність налягала на булки і цукерки. Думала, що син великий через це. У другу вагітність від борошняного і солодкого відвернуло повністю. Навіть від хліба і млинців. Наминала цитрусові. Лимони і мандарини їла кілограмами. А ще багато овочів, інших фруктів. Потроху картоплі і макаронів. І все одно набрала 20 кілограмів. До вагітності важила 74».

До декрету Тетяна працювала вчителем української мови і літератури в семенівській школі-інтернаті. Віталій, чоловік, – військовослужбовець. Удома брата чекає 11-річний Олексій.

«Чоловік служить давно, ще до початку повномасштабної. У лютому-березні стояв на обороні Чернігова. Старший синок – від першого чоловіка, – продовжує жінка. – 3 Віталиком разом п’ять років, і майже одразу стали планували другу дитину. Не виходило. Почалася війна, вирішили відкласти це питання. Що вже вагітна, довго навіть і не підозрювала. Була слабкість, але списувала все на нервовий стан. Хвилювалась через мамину хворобу. І ситуацію в країні. У серпні минулого року для роботи пішла проходити медичну комісію. Здаю аналізи і дізнаюся, що в мені живе Богданчик. Саме це ім’я відразу приклеїлося за ним.

Тетяна згадує, як вперше побачила сина: «Акушерка зважила і поміряла Богданчика – чотири кілограми 940 грамів і 60 сантиметрів зросту. Чую, як сміються і перешіптуються між собою. Одна каже: «Подивіться уважніше, може, де покакав, а важив до того п’ять кіло?». «Усі дитячі речі, що готувала в пологовий будинок і на виписку Богданчику, малі. Тільки народився, а вже з усього виріс», – сміється Тетяна.

Читайте також: Блогерка знімала відео в TikTok і випадково зафільмувала своє звільнення: ролик став вірусним

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: