Блогерка знімала відео в TikTok і випадково зафільмувала своє звільнення: ролик став вірусним

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Джен Лукас розповіла, що була «справді вражена», коли дізналася про звільнення, бо пропрацювала в Amazon вісім років

Американска Джен Лукас знімала ролик для Тік Ток і саме в цей момент їй повідомили електронною поштою про її звільнення з Amazon. Про це пише Independent. Ролик в соцмережі став вірусник – його вже переглянули більше 6,5 млн разів.

@sohltrain I debated if i should even post this, but if you got laid off too just know you’re not alone 💕🫂 #wesanderson #wesandersonaesthetic #layoffs #amazonlayoffs ♬ original sound - Hollyhunter101

Джен Лукас каже, що хотіла зняти миле відео про те, як працює дома, але у результаті ролик набув драматичних відтінків. Відео починається з невеликого вступу: Джен стоїть і б'ється головою об стіну, а текст відео говорить: «Я намагалася зробити миле відео з віддаленої роботи в стилі Уеса Андерсона, але випадково зняла, як мене звільняють?» Потім слідує заголовок: «Мене звільняють з роботи. Якого біса?». Потім Лукас показує, як пройшов день, коли її звільнили, і на кадрах, де вона переглядає пошту, дівчина здивовано прикриває рот рукою. Цей фрагмент відео було знято в режимі реального часу. Після Джен показує, як пішла на прогулянку, щоб прийти до тями. В останньому фрагменті ролика вона йде зі своїм собакою дорогою, а відео підписано: «Вперед, на краще».

У TikTok вона також написала, що спочатку розмірковувала, чи варто їй взагалі публікувати це відео, але потім вирішила таким чином підтримати всіх, хто зіткнувся з подібним. Як пише Independent, цього тижня Amazon почала звільняти співробітників підрозділів, щоб впоратися із економічним спадом. Раніше цього року повідомлялося, що скорочення може торкнутися близько 18 тисяч працівників.

Пізніше Джен розповіла, що була «справді вражена», коли дізналася про звільнення, оскільки пропрацювала в Amazon вісім років. «Минулого року мене двічі підвищили, а лише місяць тому я отримала чудовий відгук про мою роботу, – каже Лукас. – Частина мене рада вирватися з цього вкрай токсичного середовища, а інша частина почувається невдахою, відчуває розчарування й біситься від того, що змушена говорити людям, що ось мене звільнили з роботи. Але таке життя, і я – людина, і все це не робить мене менш чудовим, розумним і цінним. Я знаю, що стану на ноги, знаю, що зі мною все буде гаразд. Але це відстій. Типу, щось із топ-10 неприємних відчуттів».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: