Батько Злати Огнєвіч розповів, як оперує поранених військових на передовій

Леонід Григорович приїхав додому у відпустку та розповів дочці про свою нелегку роботу
Фото: РБК

67-річний хірург Леонід Бордюг вирушив на передову ще на початку квітня

Cпівачка Злата Огнєвіч на своїй сторінці в Інстаграм розповіла про свого батька – військового хірурга, який лікує поранених у боях захисників у Харкові. Леонід Григорович приїхав додому у відпустку та розповів дочці про свою нелегку роботу.

Нагадаємо, 67-річний військовий хірург Леонід Бордюг вирушив на передову ще на початку квітня. «Тато приїхав у відпустку. Шість місяців допомагав пораненим. Нашим неймовірним медикам – шана та повага! Вони роблять неможливе. Це справжній подвиг», – прокоментувала артистка.

Леонід Бордюг розповів дочці: «Те, що у мирному житті – які травми зазнають люди, які операції роблять. І те, які поранення, ушкодження зазнають люди на війні – це не можна порівняти. До цього не звикнеш ніяк. І так шкода, що більшість цих людей – це молоді хлопці».

Також батько виконавиці звернувся до співвітчизників із життєствердною промовою: «Людям треба набратися сил і терпіння. За нами буде перемога. Ми їх обов'язково переможемо і все буде гаразд. На нашій землі пануватиме мир, злагода та порядок».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: