Українська блогерка-мільйонниця про ракетні обстріли: Що хотіли, те й отримуєте

У Софії Стужук більше 5 млн підписників
фото з відкритих джерел

Софія Стужук написала дивний пост про сьогоднішні ракетні обстріли України

Блогерка-мільйонниця Софія Стужук, яка з початку нападу Росії на Україну жодного слова критики не сказала в сторону Росії, написала дивний пост про сьогоднішні ракетні обстріли України

Стужук опублікувала посилання на якого невыдомого блогера, який «пояснює», чому Росія почала масовано обстрілювати наше територію ракетами. Мовляв, вся справа в тому, що українці раділи попаданню по Кримському мосту в окупованому Криму.

«Повторюю ще раз-куди увага, туди енергія. Що хотіли, те й отримуєте»,  – процитувала Стужук «провидця».

Тим часом, українська режисерка Оксана Байрак теж бідкається за руйнування Кримського мосту.  Артистка, яка називала росіян «братським народом», опублікувала в Інстаграм пост, у якому та розповідає про дзвінок до мами в Крим після вибуху на Кримському мості.

«Сьогоднішній ранок був особливо раннім. Звісно, ​​я набрала мамулю. Почувши мій схвильований голос, моя геніальна мама відразу процитувала свою улюблену цитату Джона Стюарта Мілля: Краще бути незадоволеним мудрецем, ніж задоволеним дурнем. Краще бути незадоволеним Сократом, ніж задоволеною свинею. Бо якщо дурень чи свиня знають лише один бік предмета, то мудрецю відомі всі його сторони. І тому краще помилятися із Сократом, ніж бути правим разом із усіма цими дурнями-свинями», – написала Байрак.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: