Шість продуктів, які ніколи не знайдете в холодильниках зірок

фото з відкритих джерел

Через правила здорового харчування знаменитостям доводиться переробляти рецепти

Знаменитості мають доступ до найкращих дієтологів, тренерів та особистих кухарів, і за їх раціоном часом стежить величезна кількість людей. Звичайно, деякі просувають нездорову їжу через рекламу і іноді їдять фастфуд, але багато хто все-таки дотримується правил правильного харчування. Отже, яких продуктів не зустріти в холодильниках і на кухнях знаменитостей?

Свинина

Багато знаменитостей стали вегетаріанцями, інші просто вибірково ставляться до того, яке м'ясо обирають. Наприклад, Хлої Кардаш'ян відмовляється їсти свинину. Натомість рекомендує вибирати філе індички, відзначаючи, що їй часто доводиться переробляти рецепти.

Червоне м'ясо

Червоне м'ясо не вважається найкориснішим джерелом білка, і багато зірок його уникають. Наприклад, воно входить у довгий перелік того, що не їсть акторка Гвінет Пелтроу. Артистка також не вживає алкоголь, кофеїн, молочні продукти, глютен, сою, молюсків, доданий цукор та білий рис. Фахівці погоджуються з цукром та алкоголем, але зазначають, що молочні продукти, глютен та молюски можуть бути частиною здорової дієти.

Оброблені продукти

За даними ресурсу про харчування Spoon University, актриса Емма Вотсон намагається уникати надмірно оброблених продуктів. Вона віддає перевагу цілісним зерном, білкам і ненасиченим жирам, вважаючи себе адептом самостійного приготування їжі. Це дає можливість з'їсти більше корисних продуктів замість того, щоб покладатися на оброблені. Однак немає правил без винятків: Вотсон – фанат мексиканської кухні, а іноді потурає нездоровій їжі, такій як піца.

Рафіновані вуглеводи

За словами тренера Кейт Аптон, модель уникає рафінованих вуглеводів, алкоголю та доданого цукру, коли намагається схуднути. Рафіновані вуглеводи – це продукти, виготовлені з білого борошна, а отже, необхідно відмовитися від білого хліба, випічки та оброблених упакованих продуктів на користь цільнозернових.

Газовані напої

Баскетболіст Шакіл О'Ніл повідомив People, що коли він намагається харчуватися в здоровому ключі, він дотримується такої дієти: «Багато курки, багато риби та велика кількість салату». Водночас, спортсмен виключає багато продуктів – зокрема, це хліб і будь-якого виду бутерброди, а також газовані напої.

Коктейлі

Більшість знаменитостей робить все можливе, щоб забрати цукор зі свого раціону. Зокрема це стосується напоїв. People повідомляє, що для Кортні Кардаш'ян важливою частиною цієї стратегії стало уникнення коктейлів. «Коктейлі часто поєднуються із соком чи газованою водою – не лише з високим вмістом калорій, а й цукру, – написала Кардаш'ян на своєму веб-сайті. – Окрім надмірного вживання, вміст цукру в напоях часто є тим, що пояснює сильне похмілля. Коли я п'ю, я вибираю текілу на льоду, пиво чи вино. Якщо ви скорочуєте цукор, добре знати, що рожеве вино має менше цукру, ніж червоне або біле». Також Кортні радить триматися подалі від заправки для салату із магазину.

Читайте також: Чотири хвороби, які можна заробити, якщо вчасно не міняти постільну білизну

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: