Брат Шерон Стоун помер через півтора роки після смерті 11-місячного сина

фото з відкритих джерел

Про смерть родича суперзірки повідомила його дружина

У родині Шерон Стоун сталося нещастя: помер її молодший брат Патрік. Патрікові було 57 років, він переніс раптову серцеву смерть. Чи перебував Стоун до цього під наглядом медиків, невідомо.

Про смерть родича суперзірки повідомила його дружина. «У мене таке почуття, що моє серце вирвали із грудей. Патрік пішов, щоб бути з нашим милим Рівером… Я не знаю, що ще сказати, він був моїм світом», – написала Таша Стоун.

Патрік та Таша втратили 11-місячного сина у серпні 2021 року. Хлопчик на ім'я Рівер помер через відмову внутрішніх органів. Про трагедію розповідала Шерон. За тиждень до смерті племінника актриса закликала шанувальників молитись за його здоров'я. «Мого племінника та хрещеника Рівера Стоуна було знайдено у своєму ліжечку, коли всі його органи почали відмовляти. Будь ласка, моліться за нього. Нам потрібне диво», – писала вона.

В кінці минулого року стало відомо, що у Шерон Стоун виявили пухлину після неправильного діагнозу. За словами актриси, медики спочатку помилилися з діагнозом та призначили їй неправильне лікування. Так, лікарі зробили Стоун епідуральну анестезію, щоб зняти біль. Проте болючі відчуття не пішли, і акторці довелося звернутися до інших фахівців. З'ясувалося, що Стоун мала велику фіброзну пухлину. Акторка проходила лікування і пізніше писала, що почуває себе краще.

Читайте також: Данилко розповів, яка біда трапилася з ним в Італії та показав людину, що врятувала

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: