Зеленська в Ізраїлі одягла розкішну вишиванку (фото)

Олена Зеленська зустрілася з українцями в культурному центрі України
фото з відкритих джерел

Дружина Володимира Зеленського відвідала виставку «Спадщина»

Перша леді України Олена Зеленська з 19 червня і донині перебуває з візитом в Ізраїлі. Сьогодні, 21 червня, вона зустрілася з українцями в культурному центрі України при посольстві України в Ізраїлі, а також відвідала виставку «Спадщина». Про це йдеться на сторінці Зеленської у Facebook.

Зеленська в Ізраїлі одягла розкішну вишиванку (фото) фото 1

«Кожен такий захід, як і кожен осередок українців, – наш культурний блокпост у світі, на захисті не тільки спадщини – сьогодення і майбутнього», – сказала Зеленська.

Для візиту жінка обрала білу вишиванку, розшиту білими нитками від українського бренду вишиванок Gaptuvalnya, інформує NV. Вартість такого виробу  на сайті виробника становить 9,5 тис. грн.

Вишиванку жінка поєднала із чорними класичними штанами від українського бренду A.M.G.

Свій образ перша леді України доповнила кулоном та сережками.

Додамо, що Олена Зеленська відвідала в Ізраїлі низку важливих заходів, серед яких – візит в «Яд Вашем». Це ізраїльський національний меморіал Катастрофи та Героїзму, який було засновано 1953 року. Він розташований на західному схилі гори Герцля в Єрусалимі.

Нагадаємо, що 19 червня дружина президента України Олена Зеленська розпочала свій візит до Ізраїлю із зустрічі з президентським подружжям – Іцхаком і Міхаль Герцог.

Читайте також: Олена Зеленська провела важливу зустріч у діловому стилі (фото)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: