З Інстаграм зникло фото яйця, яке стало найзалайканішим в історії всіх онлайн-платформ

Фото яйця видалили кілька днів тому
фото з відкритих джерел

Тепер на місці знаменитого яйця лише його тінь

Автори облікового запису world_record_egg видалили з Instagram фотографію курячого яйця, яка встановила рекорд з вподобайок і утримувала його до перемоги Ліонеля Мессі на чемпіонаті світу з футболу в Катарі.

Знімок яйця у 2019 році був розміщений із закликом зробити цей пост «найзалайканішим» у соцмережі. Всього за десять днів публікації вдалося встановити цей рекорд. Популярність яйця продовжувала зростати і зрештою досягла позначки 56 мільйонів лайків. Пост world_record_egg став найзалайканішим в історії всіх онлайн-платформ.

У грудні 2022 року ситуація змінилася. Після перемоги на ЧС Мессі опублікував допис, який менш ніж за добу набрала 57 мільйонів лайків і відібрала лідерство у яйця. Зараз публікація футболіста має 75,4 мільйона лайків.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Egg Gang 🌎 (@world_record_egg)

Фото яйця видалили кілька днів тому. Замість нього з'явився пост із тінню та підписом: «Куди поділося яйце?». Передплатники жартують, що яйце з'їв Мессі, і пропонують зробити новий пост world_record_egg найпопулярнішим в історії. Однак поки що публікація набрала лише 377 тисяч лайків.

Читайте також: Дружина Міхаеля Шумахера після трагедії з ним опинилася у жахливій ситуації

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: