Ще одна російська акторка публічно обізвала Зеленського

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Ура-патріотка заявила, що Зеленським керують «нелюди та козли»

Одна з головних героїнь колись дуже популярного російського фільму «Москва сльозам не вірить» Раїса Рязанова публічно образила президента Володимира Зеленського. Акторка прийшла в ефір до одного з головних російських пропагандистів Бориса Корчевнікова та видала на камеру купу маячні.

Ура-патріотка заявила, що Зеленським керують «нелюди та козли». Рязанова, ймовірно передивившись телевізор, повторює наративи, якими «годують» росіян: мовляв, президент України – це людина, яка робить те, що йому говорять.

«Як з'ясувалося, Зеленський такий ведений. Його за ручку підведи до шахти і штовхни. І він впаде, але до шахти йтиме, вірячи цим нелюдям. Невже він сам не розуміє? Мужик начебто не дурний, але дурний, як виявилося. Просто дурник, як бичок. Ведуть його на мотузочці. А веде козел. Козел, я маю на увазі, який веде на бійню», – розійшлася Рязанова в ефірі програми «Судьба человека», куди запрошують виключно артистів, які лояльні до політики Кремля.

Раніше «Главком» писав, що російська акторка Олеся Железняк, яка відома глядачам по ролі Лариси Буханкіної, дружини Мітяя в серіалі «Свати», теж взяла участь в програмі «Судьба человека» на пропагандистському Першому каналі. Розповідаючи про Володимира Зеленського, акторка театрально обурилася: «Я навіть не знаю, яка метаморфоза має статися з людиною, щоправда, не знаю… Отже, це було. Навіть іноді подумки питаю: «Володю, невже ти так ненавидів мене настільки, що хочеш убити моїх дітей?!» Ми ж жартували, сміялися, ну як же так».

Читайте також: Сумська вимагає притягти до відповідальності Фаріон через висловлювання про маріупольців

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: