Ексспікер Разумков показав спільне фото зі своєю мамою – народною артисткою

Дмитро Разумков подякував своїй матері за все
фото: Дмитро Разумков/Facebook

Дмитро Разумков у День матері опублікував архівне сімейне фото

Ексспікер Верховної Ради Дмитро Разумков привітав свою маму Наталію Кудрю з Днем матері, а також показав архівне фото із нею. Відповідний допис опублікував у Facebook.

«Що б там не було, я знаю одне – ти завжди будеш поруч, завжди мене підтримаєш. Так, як робила це усі 40 років мого життя. Дякую тобі за все! Я тебе дуже сильно люблю! З Днем мами!», – йдеться у дописі.

Ексспікер Разумков показав спільне фото зі своєю мамою – народною артисткою фото 1

Як відомо, мати Дмитра Разумкова – Наталія Кудря, актриса, народна артистка України. Наразі працює в Національному академічному театрі імені Лесі Українки. Матір Разумкова виступала разом із найвідомішими зірками театру та кіно. Також вона знімалася у мюзиклі «За двома зайцями» разом з Аллою Пугачовою і Максимом Галкіним.

Раніше ексспікер Верховної Ради Дмитро Разумков поділився спогадами про свого батька, відомого політика Олександра Разумкова. На його думку, смерть батька у 1999 році була зумовлена не лише важкою хворобою, а й певними загадковими обставинами, які лишились нез'ясованими.

Нагадаємо, раніше Главком писав про те, що Разумков не виключає, що до смерті його батька хтось міг докласти руку.

Олександр Разумков помер у віці 40 років. Ексспікер визнав, що переніс ту втрату дуже важко. Дмитро Разумков визнає, що через 20 років не знає справжніх причин ранньої смерті тата. «Офіційний діагноз – хвороба, онкозахворюваня. Це офіційна версія, але є й неофіційна. Багато аспектів були пов’язані зі специфічними подіями, які відбувались навколо нашої родини, мого батька. Як це швидко сталось, чи само це сталось, чи хтось до цього доклав руку», –  зазначив колишній голова Верховної Ради.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: