Барак Обама літає приватним літаком голлівудського актора, дружина якого – з України

Раніше експрезидента бачили на борту сталевої пташки, що належить Стівену Спілбергу
фото з відкритих джерел

Колишній президент США має багато друзів-знаменитостей

Колишній президент Америки, який має багато друзів серед голлівудських знаменитостей, схоже, обзавівся ще одним товаришем. На днях Обама був помічений під час посадки в приватний літак актора Ештона Катчера, чоловіка Міли Куніс, яка народилася в Чернівцях. Про це пише Daily Mail.

Обаму сфотографували в аеропорту Ван-Найс на півночі Лос-Анджелеса. До трапу літака його доправили у супроводі охоронців. Видання припускає, що Барак Обама прилітав до Лос-Анджелеса, щоб відвідати двох дочок, Сашу та Малію, які тут живуть та навчаються.

Колишній президент США має багато друзів-знаменитостей, і так, як у нього немає свого приватного літака, він іноді користується їхньою щедрістю. Раніше його бачили на борту сталевої пташки, що належить Стівену Спілбергу.

Раніше «Главком» писав, що дружина колишнього президента США Мішель Обама зізналася, що у її шлюбі з Бараком Обамою були непрості моменти. Жінка додала, що ці 10 років були складними і їй було досить важко виносити чоловіка. Тим часом Мішель та Барак нещодавно відсвяткували 30-річчя спільного життя.

Читайте також: Гурт Мюслі Ua видав зухвалу колаборацію з президентом США Джо Байденом

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: