Український бомбардувальник Hunter Killer назвуть на честь Бучі (фото)

Cерія безпілотників носитиме назви українських міст-героїв
фото: AnatoliiFedoruk/Telegram

«На помсту» збиратимуть кошти амбасадори проєкту, а саме співаки Олександр Пономарьов та Михайло Хома (Дзідзьо)

Один з ударних керованих бомбардувальників «Hunter Killer», який задіють у боротьбі російськими окупантами, назвуть на честь міста-героя Бучі. Про це на сторінці в Telegram повідомив бучанський міський голова Анатолій Федорук.

«Hunter Killer» або «XaKi-20» – це 1000 автономних безпілотних бомбардувальників та камікадзе, які виробляють в Україні. Вони будуть новою високоточною далекобійною зброєю та першою у світі безпілотною ударною ескадрильєю.

Український бомбардувальник Hunter Killer назвуть на честь Бучі (фото) фото 1

Відомо, що наразі офіційно стартував збір коштів на БПЛА, до якого можуть долучитися всі охочі.

Український бомбардувальник Hunter Killer назвуть на честь Бучі (фото) фото 2

Федорук уточнив, що кожен безпілотник носитиме назви українських міст-героїв, які найбільше постраждали від російських окупантів з країни-терористки. Окрім Бучі, це також буде Харків, Херсон, Маріуполь, Ірпінь та Бахмут.

«На помсту» збиратимуть кошти амбасадори проєкту, а саме українські артисти Олександр Пономарьов та Михайло Хома (Дзідзьо), які разом з українцями зроблять усе можливе, щоб проєкт був успішним. Усіх небайдужих закликають не стояти остонь, а долучитися до цього збору.

Нагадаємо, що Пономарьов та Хома активно допомагають українським воїнам. Зокрема вони постачають зручну військову форму для жінок на фронті.

Додамо, що Співаки Олександр Пономарьов та фронтмен та засновник гурту Dzidzio Михайло Хома по дорозі на благодійний концерт у Львові в автобусі акапельно заспівали легендарну «Як тебе не любити, Києве мій!». Відео імпровізованого виступу Пономарьов виклав в соцмережу.

Читайте також: Пономарьов розповів, чому відмовився працювати в Росії

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: