Пономарьов та Дзідзьо акапельно заспівали в автобусі гімн Києва

Відео імпровізованого виступу Пономарьов виклав в соцмережу
фото з відкритих джерел

Музикантти привітали з днем народження рідне місто

Співаки Олександр Пономарьов та фронтмен та засновник гурту Dzidzio Михайло Хома по дорозі на благодійний концерт у Львові в автобусі акапельно заспівали легендарну «Як тебе не любити, Києве мій!». Відео імпровізованого виступу Пономарьов виклав в соцмережу.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Пономарьов Олександр (@ponomaryovoleksandr)

Таким способом музиканти привітали зі святом столицю України – сьогодні, 28 травня відзначають День Києва.

Раніше «Главком» писав, що Олександр Пономарьов та Михайло Хома презентували пісню «Гей, соколи!». Шанувальники виконавців пишуть їм в коментарях: «Обожнюю, коли ви співаєте дуетом! Ви наші соловейки! Дякуємо, хлопці!», «Це так красиво і душевно, просто немає слів. Слава Україні!», «Це знову шедевр! Які ж ви талановиті», «Дуже зворушливе виконання! Мурахи по шкірі від виконання», «Насолода – чути ваші голоси».

Пісня «Гей, соколи!» популярна в Україні, Польщі, Чехії, Словаччині, Білорусі та Литві. Музика заснована на написаній композитором Мацеєм Каменським пісні «Жаль за Україною». Автор тексту невідомий. Тривалий час вважалося, що автором пісні є польсько-український поет Тимко Падура, хоча пісні «Гей соколи!» немає в жодному виданні творів літератора.

Пісня входить до репертуару різних відомих польських, словацьких та українських виконавців, зокрема Марилі Родович, IMT Smile ft. Ондрея Кандрача, Brunettes Shoot Blondes, Володимира Вермінського, Піккардійської Терції, Олега Скрипки, гурту Mavka, гурту «Чумацький шлях», гурт Мірамі тощо.

Читайте також: На концерті гурту «Скай» в столиці сталося непередбачуване

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: