У мережі розкритикували супермодель Беллу Хадід за провокаційне фото у прозорому топі

фото з відкритих джерел

Топ-модель з'явилася на знімальному майданчику з практично оголеними грудьми

Володарка титулу «найкраща модель 2022 року» Белла Хадід взяла участь у фотосесії весняної колекції бренду одягу About you. Супермодель вже вдруге випускає колаборацію із нею. 26-річна топ-модель з'явилася на знімальному майданчику з практично оголеними грудьми.

Белла приміряла всі образи, але серед них виявився предмет одягу, без перебільшення несумісний із реальним життям. Бордовий і повністю просвічуючий топ модель продемонструвала без бюстгальтера.

Користувачі мережі відразу почали писати обурливі коментарі: «А де ми повинні носити топ, який виставляє груди на загальний огляд?» Деякі відзначили, що ця річ створена тільки для того, щоб Белла зняла провокаційний ролик, а звичайні люди, навіть якщо й одягнуть топ з бра, не виглядатимуть так само привабливо.

Раніше «Главком» писав, що Белла Хадід відсвяткувала п'ять місяців тверезості на вечірці у Лас-Вегасі. Улюблениця світових дизайнерів змогла подолати алкогольну залежність, через яку мала психологічні проблеми.

Також супермодель показала фігуру на пляжних знімках, однак фанатам дещо не сподобалося. Шанувальники моделі кинулися у коментарі до поста, проте аж ніяк не заради того, щоб похвалити супермодель за таке гарне тіло. Багато хто засудив Беллу за зайву худорлявість, а деякі підписники взагалі припустили, що зірка страждає на розлад харчової поведінки.

Читайте також: Бред Пітт дозволив сусідові жити в його будинку безкоштовно до самої смерті

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: