Белла Хадід показала фігуру на пляжних знімках, однак фанатам дещо не сподобалося

Белла схоже образилася на шанувальників і обмежила можливість коментувати допис з пляжного відпочинку
фото з відкритих джерел

Шанувальники кинулися коментувати фото, проте аж ніяк не заради того, щоб похвалити супермодель

Володарка титулу «найкраща модель 2022 року» Белла Хадід відпочиває на Кайманових островах разом із бойфрендом Марком Калманом. Днями Белла опублікувала нові пляжні знімки, де продемонструвала точену фігуру. У кадрі вона позує у спокусливому чорному бікіні з декором у вигляді черепашок та трендовій пов'язці на голову в тон.

Фанати моделі кинулися у коментарі до поста, проте аж ніяк не заради того, щоб похвалити супермодель за таке гарне тіло. Багато хто засудив Беллу за зайву худорлявість, а деякі підписники взагалі припустили, що зірка страждає на розлад харчової поведінки.

«Мені треба відписатися від тебе заради власного психічного благополуччя», «Я єдина, кому це здається хворим?», «Щоразу, коли я бачу твої фото, хочеться запитати: «Подруго, ти гаразд?», «Будь ласка, перестань виставляти свою худорлявість як норму», – пишуть Беллі у коментарях. Проте знайшлися й ті, хто захистив її від нападок: «Усі кажуть, що вона виглядає нездоровою, однак у неї така конституція. Такі люди є, і я одна з них», «Люди, припиніть обговорювати чужу вагу, це жахливо», «Цікаво, чи ви б так само агресивно коментували пости своїх найкращих друзів?».

Тим часом сама Белла схоже образилася на шанувальників і обмежила можливість коментувати допис з пляжного відпочинку.

Белла Хадід очолила список найкращих моделей 2022 року. Зза минулий рік вона знялася у величезній кількості фотосесій, взяла участь у десятках модних показів, а також стала першою моделлю в історії, яка дефілювала в «рідкій» сукні – це відео дуже швидко стало вірусним.

Читайте також: Катя Лозовицька відповіла на звинувачення, що її перемога у шоу «Холостяк» куплена

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: