Ексстриптизерка Блек Чайна видалила аккаунт на OnlyFans, який приносив їй $240 млн. на рік

Слава прийшла до Чайни неочікувано
фото з відкритих джерел

Співачка заявила, що заробітки інтимним контентом – це тупиковий шлях

Колишня відома американська стриптизерка Блек Чайна свій аккаунт на OnlyFans – сервісі, де публікують за гроші еротичний контент, яка приносив їй, за чутками, 240 млн. доларів на рік.

Співачка заявила, що такі заробітки – це тупиковий шлях, а вона хоче бути гарним прикладом для своїх дітей. У неї росте 10-річний син Кінг Кіпр від репера Tyga та 6-річна дочка Дрімль выд Роба Кардаш'яна.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Blac Chyna 💋 (@blacchyna)

Слава прийшла до Чайни неочікувано. Одна популярна радіоведуча побачила виступ стриптизерки у популярному клубі Майамі King of Diamonds та її екзотичний вигляд настільки її вразив, що вона згадала її у своєму репортажі. Потім ім'я Блек Чайна прозвучало в треку Miss Me Дрейка, а трохи пізніше Каньє Вест зняв її у своєму кліпі Monster як дублерка Нікі Мінаж. Блек стали запрошувати на зйомки як модель таких відомих журналів, як Dimepiece, Straight Stuntin і Black Men's Magazine, а вона продовжувала вдосконалювати своє тіло у пластичних хірургів, збільшуючи сідниці і коригуючи розмір грудей.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Blac Chyna 💋 (@blacchyna)

А у квітні 2020 року в її життя прийшов OnlyFans, який став приносити їй неймовірний дохід. За деякими даними, на рік вона заробляла там 240 млн. доларів.

Читайте також: Сукня українського бренду Lever Couture стала мемом на «Оскарі»

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: