Колишній киянин Маковецький, який мовчить про війну, у літаку побився з колегою Максаковою

За лаштунками кажуть, що протистояння акторів триває вже не один місяць
фото з відкритих джерел

Сергій Маковецький, який називає себе «киянином, який живе в Москві», публічно згадав про війну в Україні лише один раз

Актор Сергій Маковецький, який народився та виріс в Києві, але мовчить про війну в Україні та продовжує будувати кар’єру в РФ, на борту літака вчинив бешкет. Про це розповів його колега Стас Садальський у себе в Інстаграм. За його словами, зірка театру ім. Вахтангова був нетверезим, а причиною стала неприязнь у стосунках із колегою Людмилою Максаковою.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Станислав Садальский🎬 (@stas.sadalskiy)

«У літаку, що летить на гастролі в Новосибірськ, народні артисти, які ненавидять один одного, знову зчепилися в рукопашній сутичці. Під дією спиртного артист у бізнес-класі став некерованим… Максакова намагалася його утихомирити, але марно. Директор театру став готувати наказ про звільнення Сергія», – розповів Садальський.

За лаштунками кажуть, що це протистояння триває вже не один місяць. Влітку народні артисти, які ненавидять один одного, вже зчеплювалися в рукопашній.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Сергей Маковецкий (@sergey_makovetskiy_official)

Сергій Маковецький, який називає себе «киянином, який живе в Москві», публічно згадав про війну в Україні лише один раз, опублікувавши в березні на своїй сторінці в Інстаграм відео, на якому виконує знамениту «Пісню про рушник». У коментарі до посту Маковецький написав: «Можна по-іншому все, щоб було... Без війни!» До війни артист часто бував в Україні з виставами та творчими вечорами. В Києві похована його мама та живуть родичі. Він знає, що відбувається в Україні, однак продовжує розважати свою творчістю російську публіку.

Сам Маковецький заявляє у коментарі російським журналістам, що «у польоті нічого не було». Так, вони з Максаковою справді разом летіли на гастролі до Новосибірська: у місцевому театрі «Глобус» артисти грали у виставі «Війна та мир». Але летіли, мовляв, мирно. «Це не більше, ніж плітка!» – сказав прокоментував Маковецький розмови про бійку.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: