«Стань донором крові». У Львові Руслана виступила з благодійним концертом (фото)

Руслана популяризує донорство крові для ЗСУ
фото: Юрко Дячишин/Facebook

Співачка розповіла, що зараз потреби в крові перевищують реальні надходження

 У Львові на благодійному концерті українська співачка Руслана Лижичко закликала активно донатити на потреби ЗСУ задля перемоги, а також ставати донорами крові. Про це вона написала на сторінці Facebook.

«Українська кров безцінна. І це не просто пафосні слова. Щодня потреби у крові для порятунку поранених Героїв зростає і буде зростати. Ми всі це усвідомлюємо», – написала артистка.

Знаменитість акцентувала увагу на тому, що зараз потреби в крові перевищують реальні надходження.

«Щоби популяризувати донорство крові для ЗСУ, а також щоби зібрати кошти на мобільну станцію забору крові за ініціативи Благодійний фонд «Завжди Україна» відбувся благодійний концерт «Стань донором крові – зізнайся в любові ЗСУ», – сказала Руслана.

Вона додала: «Так як я ніколи не закликаю вас до того, що не роблю сама, тому цей заклик я в першу чергу адресувала сама собі. Я вирішила не просто разово здати кров, а й долучитися до цього руху на постійній основі. Найближчим часом поділюся деталями».

Артистка наголосила, що кожне поранення нашого захисника – це крововтрата.

Додамо, що українська співачка Руслана Лижичко, яка завжди реагує на гострі події в Україні, опублікувала архівне відео з Каховської ГЕС на своїй сторінці в Instagram. Ці кадри були зафіксовані у 2019 році для фільму про чисту енергетику. На відео фігурує Руслана, яка танцює на даху будівлі Каховського водосховища.

Читайте також: Після скандалу співачка Руслана таки виступить на Євробаченні в Ліверпулі: подробиці

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: