Руслана опублікувала щемливі архівні кадри з Каховської ГЕС (відео)

Руслана звернулася до світової спільноти
фото: ruslana.lyzhychko/Instagram

Кадри були зафіксовані у 2019 році для фільму про чисту енергетику

Українська співачка Руслана Лижичко, яка завжди реагує на гострі події в Україні, опублікувала архівне відео з Каховської ГЕС на своїй сторінці в Instagram. Ці кадри були зафіксовані у 2019 році для фільму про чисту енергетику. На відео фігурує Руслана, яка танцює на даху будівлі Каховського водосховища.

Співачка звернулась до світової спільноти та підкреслила, що це ще одна демонстрація того, як Росія і Путін спричиняють катастрофи глобального масштабу..

Руслана додала, що в 2008 році під час бурхливої повені в Карпатах кожна хвилина була доленосною.

«Саме зараз усі міжнародні організації, включно з ООН, мають відкласти другорядні справи та об'єднатися для надання термінової допомоги тим, хто опинився в зоні затоплення. У 2019 році на Каховській ГЕС знімали епізод фільму про чисту енергетику. А ці кадри – тепер просто архівні кадри…», – написала співачка.

Додамо, що українські зірки не залишилися байдужими до катастрофи на Каховській ГЕС, оперативно відреагувавши на цинізм окупантів, які здатні лише підло нищити, вбивати та стирати все живе з лиця землі.

Раніше повідомлялося, що російські окупанти підірвали Каховську ГЕС, яка знаходиться за декілька кілометрів від тимчасово окупованого міста Нова Каховка на Херсонщині. Незабаром вода дістане критичного рівня: починається евакуація з небезпечних районів.

Нагадаємо, що російські окупанти підірвали Каховську ГЕС з метою тиску на сили оборони та Україну в цілому

Читайте також: 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: