Селена Гомес показала, як виглядає без макіяжу та зачіски

Кілька років тому стан Селени настільки погіршився, що це мало не призвело до смерті
фото з відкритих джерел

Артистку підтримали зіркові друзі та шанувальники

Американська співачка Селена Гомес, яка всіляко пропагує любов до себе та власної зовнішності, поділилася в соцмережі знімком, на якому знята без мейк-апу та з натуральними, не укладеними кучерями.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Selena Gomez (@selenagomez)

У коментарях артистку підтримали зіркові друзі та шанувальники, які завжди радіють відвертим постам Селени. «Найкрасивіша в світі», – написала близька подруга та дружина Брукліна Бекхема Нікола Пельтц, з якою нещодавно Гомес зробила однакові тату.

Раніше «Главком» писав, що Селена Гомес образила подругу, яка віддала їй свою нирку. У інтерв'ю для Rolling Stone американська співачка заявила, що її найкращою подругою є колега Тейлор Свіфт. Ця заява не могло не образити давню подругу Селени Франсію Райсу, яка врятувала зірку від смерті, повідомляє Daily Mail.

Кілька років тому через автоімунну хворобу стан Селени Гомес настільки погіршився, що це мало не призвело до смерті. У зірки відмовили нирки. Найкраща на той час подруга Гомес Франсія стала донором для неї. Група крові та резус-фактор зірок, на щастя, збіглися, тому трансплантація пройшла успішно.

Після інтерв'ю, де Селена виділила Тейлор Свіфт, але жодним словом не згадала про Франсію, користувачі соціальних мереж обрушилися на зірку з критикою. Як стверджують користувачі, Гомес забула про те, що Франсія ризикувала життям, щоб врятувати її життя. Після скандального інтерв'ю Франсія Райса відписалася від подруги в Інстаграм.

Читайте також: У канадської фетиш-моделі Марії Магдалени вибухнув величезний імплант

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: