Селена Гомес образила подругу, яка віддала їй свою нирку

Найкраща на той час подруга Гомес Франсія стала донором для неї
фото з відкритих джерел

Після скандального інтерв'ю Франсія Райса відписалася від подруги в Інстаграм

У інтерв'ю для Rolling Stone американська співачка Селена Гомес заявила, що її найкращою подругою є колега Тейлор Свіфт. Ця заява не могло не образити давню подругу Селени Франсію Райсу, яка врятувала зірку від смерті, повідомляє Daily Mail.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от E! News (@enews)

Кілька років тому через автоімунну хворобу стан Селени Гомес настільки погіршився, що це мало не призвело до смерті. У зірки відмовили нирки. Найкраща на той час подруга Гомес Франсія стала донором для неї. Група крові та резус-фактор зірок, на щастя, збіглися, тому трансплантація пройшла успішно.

Після інтерв'ю, де Селена виділила Тейлор Свіфт, але жодного слова не згадала про Франсію, користувачі соціальних мереж обрушилися на зірку з критикою. Як стверджують користувачі, Гомес забула про те, що Франсія ризикувала життям, щоб врятувати її життя. Після скандального інтерв'ю Франсія Райса відписалася від подруги в Інстаграм.

Зазначимо, що Селена в інтерв'ю згадала про складнощі на роботі, саму операцію, тривале відновлення і про трансплантацію нирки, проте про те, хто був її донором, вона так і не сказала.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: