У канадської фетиш-моделі Марії Магдалени вибухнув величезний імплант

Жахливі зміни у зовнішньому вигляді Марії давно стали предметом для обговорень
фото з відкритих джерел

Любителька пластики стверджує, що не залишилося жодної частини тіла, яку б не змінювала

У 26-річної любительки пластичних операцій з Канади, яка називає себе Марія Магдалена, вибухнув імплант, однак вона не поспішає до лікарів.

Епатажна блогерка запевнила, що нормально поставилася до цього інциденту. Марія навіть знайшла в собі сили порадіти з того, що сталося. Тепер одна з грудей Марії залишається величезною, а другої вже й зовсім не видно. Дівчина не поспішає виправляти ситуацію у пластичного хірурга, а навпаки, насолоджується ситуацією.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Mary Sebastian Pickles Magdalene (@1800leavemaryalone)

«Чи варто так залишити груди? Це виглядає дуже гаряче! Я унікальна, у мене дивовижні груди», – пише Марія в соцмережі. В коментарях жіночці пишуть: «Тримай курс на природність, це точно знак», «Виглядає це все лякаюче, схаменись!», «Цікаво, що ще може у тебе луснути незабаром?», «Це нормально – робити перерву. Рік тому я видалила імпланти, і це було добре з багатьох причин. Тепер у мене вони знову є, і я щаслива. Ніщо не повинно бути постійним».

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Mary Sebastian Pickles Magdalene (@1800leavemaryalone)

Любителька пластики стверджує, що в неї не залишилося жодної частини тіла, яку б вона не трансформувала. Крім цього, вона зробила безліч татуювань. Жахливі зміни у зовнішньому вигляді Марії давно стали предметом для обговорень у мережі. Фетиш-модель багато хто вважає фриком. Однак Марія заявляє, що у прагненні до «досконалості» не збирається зупинятися на досягнутому.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: