Померла подруга Єлизавети II, яка допомагала їй втікати з палацу

фото з відкритих джерел

Міккі Невілл та Єлизавета дружили с дитинства

У Великій Британії на 98-му році життя померла одна з найближчих подруг Єлизавети II, леді Анна Камілла Евелін Невілл. Про це повідомляє Daily Mail.

Жінка була відома як «найпустотливіша» компаньйонка королеви, оскільки допомагала їй таємно виходити в люди.

З майбутньою королевою Єлизаветою II вона познайомилася ще в дитинстві та залишалася її подругою все життя. Королева все життя лагідно називала подругу Міккі. Крім того, чоловік леді Анни лорд Рупер Невілл служив особистим скарбником та секретарем чоловіка Єлизавети II – принца Філіпа. Відомо, що монархи часто зупинялися в будинку біля Невіллів і їздили до Брайтона, щоб інкогніто сходити в театр.

«Королеві подобається перевіряти, чи зможе вона залишитися непомітною поза королівським оточенням. Якось їй вдалося стати в чергу до квиткової каси. Другого вечора, коли натовп заповнив фойє театру, менеджер дізнався серед людей Міккі Невілл і раптом зрозумів, що поруч із нею, насолоджуючись цією тиснявою, стоїть королева Єлизавета», –  цитує Daily Mail статтю про дружбу Міккі та Єлизавети.

Похорон леді Анни відбудеться наступного тижня. Очікується, що попрощатися із близькою подругою Єлизавети II прийдуть високопоставлені члени королівської родини.

У Великій Британії на 98-му році життя померла одна з найближчих подруг Єлизавети II, леді Анна Камілла Евелін Невілл. Про це повідомляє Daily Mail.

Одна з таких історій була описана журналістами Daily Mail у 1970-х роках. Єлизавета II вкотре приїхала до Брайтона, щоб відвідати спектакль у місцевому театрі. У статті йдеться про те, що спочатку королева невпізнана стала в чергу до каси. Пізніше один із менеджерів побачив леді Невілл у фойє театру, а потім зрозумів, що з нею під руку серед пересічних глядачів йде Єлизавета II.

Похорон леді Камілли Невілл відбудеться наступного тижня, проте точна дата поки невідома. Очікується, що з подругою покійної королеви приїдуть попрощатися старші члени королівської родини.

Читайте також: Дружина Миколи Тищенка вперше прокоментувала скандальну поїздку в Таїланд

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: