Сара Джессіка Паркер показала всіх своїх дітей

Останнім часом діти актриси всього кілька разів супроводжували матір на заходах
фото з відкритих джерел

Акторка рідко виходить у світ разом із дітьми і не розповідає про їхнє життя

У театрі Shubert у Нью-Йорку пройшла прем'єра мюзиклу Some Like It Hot. Захід відвідали зірка серіалу «Секс у великому місті» Сара Джесіка Паркер разом із чоловіком Меттью Бродеріком, 20-річним сином Джеймсом та 13-річними доньками Табітою та Маріон.

Акторка з'явилася на заході у синій сукні, поверх якої одягла біле пальто. Син актриси одягнув чорний костюм, а дочки – вечірні сукні, на які також накинули пальта. Сара Джессіка Паркер рідко виходить у світ разом із дітьми і не розповідає про їхнє життя. Останнім часом діти актриси кілька разів супроводжували матір на заходах.

Раніше «Главком» писав, що будинок Керрі Бредшоу, яку зіграла в серіалі Паркер, прикрашає прапор України. За сценарієм журналістка Керрі Бредшоу живе у Нью-Йорку в районі Верхнього Іст-Сайду (245 East 73rd Street) поблизу Медісон-авеню. Однак справжнє розташування дому – Perry street у районі West Village. Таунхаус виконаний в італійському стилі. Сходинки, на яких Керрі стояла у фільмі, ведуть до чотириповерхового будинку площею 372 кв. м, що складається з п'яти спалень, трьох ванних кімнат, шести камінів та двору. У 2012 році будинок продали анонімному покупцю за колосальну суму – 9,85 млн дол.

Сара Джессіка Паркер підтримує Україну у війні з Росією. Нещодавно вона закликала допомогти медикам та пораненим у війні.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: