Прапор України прикрашає будинок Керрі Бредшоу з «Сексу і міста»

Судячи з усього, український прапор висить там кілька місяців
фото з відкритих джерел

У 2012 році його продали за колосальну суму – майже 10 мільйонів доларів

У Нью-Йорку на будинку, де по сюжету жила головна героїня серіалу «Секс і місто» Керрі Бредшоу висить прапор України. У мережі активно поширюють фото будинку з українським стягом. Відомо, що його вивісили ще в червні й він там майоріє. Він знаходиться за адресою 66 Perry street, в районі West Village Нью-Йорка.

Ще влітку 2022 згадка про Україну з'явилася на легендарній будівлі, проте навіть зараз її не знімають. Адже на свіжих фото вже видно гарбузи, тобто символ Геловіну. Судячи з усього, український прапор висить там кілька місяців.

За сценарієм журналістка Керрі Бредшоу живе у Нью-Йорку в районі Верхнього Іст-Сайду (245 East 73rd Street) поблизу Медісон-авеню. Однак справжнє розташування дому – Perry street у районі West Village.

Відомо, що особняк спроектував Роберт Мук у 1866 році. Таунхаус виконаний в італійському стилі. Сходинки, на яких Керрі стояла у фільмі, ведуть до чотириповерхового будинку площею 372 кв. м, що складається з п'яти спалень, трьох ванних кімнат, шести камінів та двору. У 2012 році будинок продали анонімному покупцю за колосальну суму – 9,85 млн дол.

Сара Джессіка Паркер, яка зіграла Керрі Бредшоу у «Сексі і місто» підтримує Україну у війні з Росією. Нещодавно вона закликала допомогти медикам та пораненим у війні.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: