«Барбі» набирає популярності: цікаві факти про кінофільм

У фільмі дивовижний зірковий склад
фото з відкритих джерел

«Барбі» має вікове обмеження для перегляду

Фільм «Барбі» з Марго Роббі та Райаном Гослінгом,  з'явився у світовому прокаті у липні 2023 року (в українському прокаті – 20 липня цього року). 

За сюжетом нового фільму Барбі виганяється з Барбіленда тому, що не відповідає ідеалам краси, прийнятим у ляльковому світі. Вона вирушає у світ справжній, випадково захопивши з собою Кена. Барбі належить дізнатися, що таке внутрішня краса і як досягти досконалості, не заганяючи себе в суворі межі чужих очікувань.

Цікаво те, що попри велику кількість рожевого кольору і лялькової атрибутики, фільм «Барбі» має вікове обмеження для перегляду. Цей фільм рекомендовано для дітей віком від 13 років. Причина – загадковий сюжет і груба лексика. 

До того ж у фільмі дивовижний зірковий склад. Крім уже відомих Роббі і Гослінга, у фільмі взяли участь такі актори, як Хелен Міррен, яка виступає як оповідач історії, Нікола Кохла, яка прославилася своїми ролями в «Бріджертонах» і «Дівчатках з Деррі», Джон Сіна, відомий за роль Миротворця у фільмах DC, співачка Дуа Ліпа та багато інших.

Зараз рейтинг «Барбі» на IMDB складає 8 із 10, а кінокритики дали йому 89% схвалення.

Нагадаємо, що разом із колегами по стрічці Роббі днями позувала для фото у Беверлі-Хіллз. Акторка вбралася у рожеву коротеньку сукню у цяточку, яку доповнила жовтою сумочкою та білими човниками. Окремим кадром Марго сфотографувалася з виконавцем ролі Кена Раяном Гослінгом.

До того ж Марго Роббі, звичайно ж, була ідеальною Барбі, з'явившись на рожевій килимовій доріжці на лондонській прем'єрі фільму в кінотеатрі Cineworld Leicester Square. 

Також у відомому кінофільмі «Барбі» з'явився костюм від українського бренду. Актриса Ісса Рей, яка зіграла президента «Барбіленду», в одній зі сцен приміряла стильний піжамний костюм. 

Читайте також: Вдруге мама режисерка «Барбі» поділилася радісною звісткою

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: