Переможниця телешоу «Холостяк», яка кинула Топольського, розсекретила бойфренда

фото з відкритих джерел

Переможниця телешоу «Холостяк», модель Катерина Лозовицька, яка майже відразу після закінчення шоу розійшлася з Алексом Топольським, а згодом публічно з’ясовувала з ним стосунки, показала свого бойфренда.

Катя похизувалася, що коханий спонтанно влаштував їй романтичну подорож до Чехії: «Просто сказав, що в мене є 30 хвилин, щоб зібратись на побачення… Побачення в іншій країні. Немає нічого прекраснішого, ніж чоловік, який діє». Лозовицька опублікувала кілька знімків, на який показала цікаві моменти поїздки, а також показала бойфренда – на фото закохані цілуються.  

Нагадаємо, раніше «холостяк» Топольський та Катерина Лозовицька, яка стала переможницею телешоу – пояснили, чому так і не стали парою. «Наша історія продовжилася, але не на довгий період. До початку повномасштабної війни ми вирішили розійтися. Розмова почалася від мене. Але ми обоє розуміли, що це рішення треба прийняти. У нас виявилися різні уявлення про стосунки, і роль чоловіка та жінки у стосунках. Для мене базові прояви чоловіка у стосунках – це турбота, ініціативність, залицяння, зацікавленість. У наших стосунках я цього не відчула. Мені стало дискомфортно і мої почуття почали руйнуватися. Ми намагалися, але нічого не вийшло», – зізналася Катерина.

«Для мене не вистачало енергії, пристрасті. Такі моменти стимулюють мене у стосунках реалізовувати себе як чоловіка. Поговорили як дорослі люди, все з’ясували. Раціонально дійшли компромісу, що надалі немає розвитку», – пояснив Алекс.

Раніше «Главком» писав, що Катя Лозовицька відповіла на звинувачення, що її перемога у шоу «Холостяк» куплена.

Читайте також: Дружина мера Філатова пояснила, чому не підкорила Еверест: Брехала б і вам, і собі

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: