Телеведучий Дьомін розповів, чому розірвав дружбу зі своїм кумом – «холостяком» Топольським

Дьомін, Топольский та його похресник
фото з відкритих джерел

Слава Дьомін колись називав Топольського своєю сім’єю

Телеведучий та відомий блогер Слава Дьомін, який більше 20 років дружив з головним героєм 12 сезону шоу «Холостяк» Алексом Топольським, заявив, що припинив всіляке спілкування з шоуменом, який свого часу хрестив його сина. Про це ведучий розповів на своєму ютуб-каналі.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Слава Дьомін (@slavademin_official)

«Досить сумна для мене тема. Хочу вас попросити, не писати мені більше про Алекса, адже ми через місяць після завершення шоу «Холостяк» припинили спілкування через розбіжності в поглядах на життя і стосунки між людьми. Зараз я не маю ніякого відношення до його життя», – сказав Дьомін і попросив шанувальників більше не присилати йому інформацію про Топольського. Зокрема хтось із підписників Дьоміна кілька днів тому поцікавився, чому в Інстаграмі «холостяка» звучить музика російських виконавців. І саме через це Дьомін вирішив розповісти про розрив з другом.

Раніше Дьомін розповідав про Топольського, як «справжню близьку людину»: «Ми тисячу разів виручали один одного з різних ситуацій, завжди тримали зв'язок та могли розраховувати на взаємну підтримку. Ще й кумами стали. Все це дуже цінне для нас обох. Ми одна сім'я!»

Читайте також: Знаменитого мандрівника Гріллса запідозрили в спробі отруїти Зеленського

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: