Учасниця «Холостяка» приголомшила історією про цькування через українську мову в Одесі

фото з відкритих джерел

Юлія Кучеренко розповіла про один з випадків, який стався на майстер-класі

Учасниця дванадцятого сезону телешоу «Холостяк» Юлія Кучеренко розповіла про неприємні інциденти, з якими стикнулась в Одесі через українську мову.

Кучеренко, яка професійно займається вишивкою, приїхала з майстер-класом до Одеси на вихідні. В соцмережі вона написала, що стала учасницею не однією неприємної історії через мову: «Це не одна історія. Весь наш вікенд супроводжувався такими моментами, дуже неприємними, які викликали... Нудило мене від цього. Тут прям жорстко, бо моєму обуренню немає меж. Я досить лояльно ставлюся до російськомовних, яким складно перейти на мову. Моя бабуся з Донбасу і я бачу, як їй складно українською, але вона намагається».

«І це таке бл#дство, коли російськомовне населення зверхньо дивляться на нас, людей, які спілкуються українською, інакше вже не можуть. І це російськомовне населення Одеси, міста України... А ще кажуть «я не понимаю».

Юлія розповіла про один з випадків, який стався на самому майстер-класі: «Коли ми прийшли в «Пасаж», і охоронець нам в обличчя: «Дівчата, окей проходьте». Але потім гостям, відвідувачам мого майстер-класу, місцевій дівчинці сказав: «А, це вам до тих, которые на мове говорят?». Твариною назвати складно».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: