Речі, які виглядають дешево: зніміть це негайно

Речі, які краще викинути з гардеробу
Getty Images

Багато магазинів досі продають речі, актуальні ще декілька років тому

Модницям варто ретельніше підбирати гардероб, щоб не зробити образ максимально дешевим.

5 речей, які мають дешевий вигляд 

Піджак з коротким рукавом

Речі, які виглядають дешево: зніміть це негайно фото 1

Їх дуже часто можна зустріти в найрізноманітніших магазинах, хоч насправді вони вже давно втратили свою актуальність. Краще придивитися до піджаків з довгим рукавом вільного крою. Якщо хочете зробити образ максимально модним – обирайте чоловічі піджаки. Вони ідеально поєднуються як з сукнями, так і будь-якими штанами.

Футболка з V-вирізом

Речі, які виглядають дешево: зніміть це негайно фото 2

Таку футболку не те, що на прогулянку краще не одягати, в них навіть в спортзал не варто ходити. Може скластися враження, що ви застрягли у 2012-2014 роках. Аби ваш образ виглядав більш сучасним та стильним, футболки з V-вирізом краще замінити на речі оверсайз або топи.

Скінні

Речі, які виглядають дешево: зніміть це негайно фото 3

Такі джинси були у кожної модниці в гардеробі приблизно 7 років тому. Однак зараз існує стільки різних фасонів джинс, які підкреслять переваги будь-якої фігури, що скінні навіть і поряд не стоять. Більш того, у 2023 році в тренді штани вільного крою.

Логоманія

Речі, які виглядають дешево: зніміть це негайно фото 4

Речі з численними лого надають максимально дешевого вигляду, тому стилісти рекомендують відмовлятися від них. Зверніть увагу на речі з одним написом, а краще взагалі однотонні. Їх велика перевага в тому, що можна скласти цікаву капсулу одягу, маючи невеликий гардероб саме з базовими речима.

Кюлоти

Речі, які виглядають дешево: зніміть це негайно фото 5

По-перше, короткі штани візуально вкорочують ноги. По-друге, вони додають сантиметри в об'ємах. По-третє, мають максимально неактуальний вигляд. Якщо хочете уникнути всього цього, придивіться до штанів-палаццо, наприклад. Вони зараз на піку популярності.

Раніше ми писали, що український воєначальник, генерал та головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний зʼявився у новому образі з цікавим посланням для росіян. Чотири байкери апокаліпсису на футболці воєначальника – оригінальна алегорія на тему відомого біблійного сюжету «чотири вершники апокаліпсису». Вони уособлюють невідворотність заслуженого покарання, а під колесами їх залізних коней – палаюча Москва.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: