Побачив прапор України на будинку переселенців: як американець у США знайомився з сусідами

У США американець прийшов знайомитися зі своїми сусідами, побачивши прапор України на будинку
фото: скріншот

Виявилося, що американець володіє українською мовою, що здивувало його сусідів

У соціальних мережах стало вірусним відео, на якому американець США вирішив познайомитися зі своїми сусідами-українцями. Він помітив синьо-жовтий прапор на будинку переселенців і вирішив поспілкуватися з громадянами України, висловивши їм свою підтримку. Ролик був розміщений у TikTok.

Виявилося, що чоловік володіє українською мовою, що здивувало його сусідів, а пізніше й сотні тисяч користувачів соціальних мереж.

Він приємно здивував українців виразним зверненням, висловивши свою підтримку, заявивши, що вірить у перемогу України, а після закінчення війни планує приїхати в гості.

«Ми – ваші нові сусіди. Ми побачили прапор відразу. Ми тут, у США, але ми ще в Україні в душі. І тільки що? Перемога! Тому що ми чекаємо на перемогу. Тільки так має бути. Я сподіваюся, що у вас все буде добре. Я надіюся, що у вас все буде добре. Не буду вас затримувати. Бажаю вам гарного дня», – промовив американець.

@simchichivan

 

♬ оригінальний звук - Анастасія Гетьман

Користувачі мережі захоплено коментують та виражають своє захоплення від щирості цього чоловіка, а також виразно відзначають практично бездоганне володіння ним українською мовою.

«Розмовляє українською краще ніж пів України», «Чому іноземці краще розмовляють українською краще ніж самі українці і нема ніяких проблем», «Мені здається, що він українську знає краще ніж деякі наші співвітчизники», «Багатьом українцям треба брати приклад. Я здивований, це нічого не сказати!», «Це приємно, коли такі люди приходять чи підходять, та висловлюють свій захват нашими людьми та країною», «Це так приємно, навіть мені, передивився декілька разів», «Молодець дуже гарно розмовляє українською мовою», – пишуть користувачі соцмережі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: