Британський актор Стівен Фрай прибув до Києва і розповів, чи його здивував український готель

Стівен Фрай, який підтримує Україну від початку повномасштабної війни, прибув до України

Стівен Фрай стане ведучим Саміту перших леді та джентльменів, який відбудеться вже цього тижня

Британський актор, письменник і телеведучий Стівен Фрай, який підтримує Україну від початку повномасштабної війни, прибув до України. Про це він повідомив у Instagram, показавши фото купе у спальному вагоні «Укрзалізниці».

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Stephen Fry (@stephenfryactually)

Пізніше він поділився своїми враженнями від київського готелю, зауваживши, що «все цілком нормально, але у більшості номерів британських готелів немає протигазів».

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Stephen Fry (@stephenfryactually)

Стівен Фрай стане ведучим Саміту перших леді та джентльменів. Відбудеться Саміт 6 вересня, у середу, вже цього тижня.

Ця подія була ініційована першою леді України Оленою Зеленською ще у 2021 році. Популярний британський актор, ведучий та письменник Стівен Фрай від самого початку повномасштабної війни відзначався своєю підтримкою України, тому його обрання ведучим є цілком очікуваним.

Сам актор про свою участь в Саміті писав, вже сівши до літака польської авіакомпанії.

«Офіс президента України запитав, чи можу я взяти на себе обов'язки організатора саміту з психічного здоров'я, який проходить у Києві, столиці України. Зараз я прямую туди різними способами, про які не розповідатиму. Для мене велика честь бути запрошеним, і на мій погляд, проведення такого саміту надзвичайно добре відображає відкритість та здоровий глузд українського уряду. Це зовсім не пропагандистський трюк, а справжнє об'єднання неврологів, соціологів, психологів і тих, хто працює з психічними травмами», - розповів Фрай про свою місію.

Стівен Фрай є відомим британським комедійним актором, письменником, сценаристом, телеведучим, режисером та директором футбольного клубу «Норвіч Сіті». Він здобув популярність завдяки ролям у серіалах «Чорна Гадюка» (1985–1989) та «Дживс і Вустер» (1990–1993), а також вразив глядачів у фільмі «Вайлд» (1997) своєю інтерпретацією Оскара Вайлда.

Стівен Фрай відомий не лише своєю акторською майстерністю, але й активною громадською позицією. Він підтримує різні ініціативи та організації, спрямовані на допомогу військовим, людям, які страждають від різних недуг, і виступає в ролі активіста ЛГБТ-спільноти.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: