Оголошено головний колір 2024 року (фото)

фото: Pantone

«Витончено чуттєвий – це щирий персиковий відтінок, який дарує відчуття ніжності та передає відчуття турботи, спільності та співпраці»

Інститут кольору Pantone оголосив головний відтінок 2024 року. У наступному році ним став Pantone13-1023 Peach Fuzz, перекладається як «персиковий пух». Про це йдеться на сайті компанії.

Оголошено головний колір 2024 року (фото) фото 1
фото: Pantone

«Теплий і затишний відтінок, що підкреслює наше прагнення до спільності з іншими. Pantone 13-1023 Peach Fuzz представляє свіжий підхід до нової м’якості. Витончено чуттєвий – це щирий персиковий відтінок, який дарує відчуття ніжності та передає відчуття турботи, спільності та співпраці», – повідомляє Pantone.

Оголошено головний колір 2024 року (фото) фото 2
фото: Alaia

Виконавча директорка Інституту кольору Pantone Леатріс Ейсман розповіла, що вони вибрали колір, що випромінює теплоту та сучасну елегантність:«Відтінок, який резонує зі співчуттям, пропонує тактильні обійми та легко поєднує молодість із вічним».

Варто зазначити, що Pantone щорічно обирає головний колір року, починаючи від 2000 року. Нагадаємо, що 2023 року головним кольором був малиново-червоний під назвою Viva Magenta, який представляють як «нетрадиційний червоний для нетрадиційного часу». 

Читайте також: Pantone оголосив головний колір 2023 року

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: